Слънчев бряг, 8240 България
+359 893 74 98 98
info@hpbg.bg
Резервирай
Студио Екселсиор
Апарт-хотел Екселсиор предлага на своите клиенти уютни студия, напълно ободурдвани с всичко необходимо за пълноценна почивка.

  • 7
  • 4
  • 9
  • 5

Студио Екселсиор

от EUR 55 /на вечер
Макс Брой:
,   
Квадратура: 35 кв.м.
Апарт-хотел Екселсиор предлага на своите клиенти уютни студия, напълно ободурдвани с всичко необходимо за пълноценна...

Апарт-хотел Екселсиор предлага на своите клиенти уютни студия, напълно ободурдвани с всичко необходимо за пълноценна почивка.

Студията разполагат с 1 двойно или 2 единични легла и се състоят от едно помещение, в което са обособени кът за спане и всекидневна с оборудван кунхенски бокс и трапезна маса. Във всяко студио има баня с тоалетна, балкон с мебели, климатик, телевизор.

Средна квадратура – 35 кв.м.
Минимална заетост: 1 възрастен
Максимална заетост: 2 възрастни

  • Балкон с масичка и столове
  • Кабелна телевизия
  • Климатик
  • Хладилник
  • Пълно кухненско оборудване
От 14:00 следодобед
До 12:00 на обяд

Резервации

Резервации се приемат на принципа "Заявка - потвърждение" Резервацията се счита за потвърдена от страна на комплекса след 100% плащане от страна на клиента до 3 /три/ работни дни, след потвърждаването ѝ.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

В случай на анулиране, неизползване на целия период или промяна на вече платена резервация от страна на клиента,апарт-хотел "Екселсиор" възстановява при поискване заплатената сума, като начислява неустойка в зависимост от датите за престой на резервацията:

- 100% възстановяване на сумата при анулиране на резервацията не по-малко от 30 календарни дни преди датата на пьрвата нощувка.
- 80% възстановяване на сумата при анулиране на резервацията не по-малко от 20 календарни дни преди датата на пьрвата нощувка.
- 30% възстановяване на сумата при анулиране на резервацията не по-малко от 10 календарни дни преди датата на пьрвата нощувка.
- 20% възстановяване на сумата при анулиране на резервацията не по-малко от 7 календарни дни преди датата на пьрвата нощувка.
- Сумата не се възстановява при анулиране на резервацията при 3 и по-малко от 3 календарни дни преди датата на пьрвата нощувка.

В случаи на форсмажорни обстоятелства налагащи отмяна или промяна на резервацията е необходимо да се предоставят съответните документи и доказателстава. Тогава възстановяването на заплатените суми се договаря.

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента. Възтановяването на суми поради анулация се извършва в 30 дневен период.
Цените са за помещение и са с включено ДДС, курортна такса и застраховка. Апарт-хотел "Екселсиор" запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.
В срок от 5 работни дни след потвърждаване на резервацията, клиентът заплаща 100% дължимата сума по сметката на Туроператора. В случай, че сумата не е заплатена до изтичането на този срок, резервацията се анулира.
Домашни любимци не се допускат в апарт-хотел Екселсиор.
За групови резервации апарт-хотел Екселсиор предлага специални преференции, в зависимост от броя на хората и период на престой. Моля свържете се с нас за повече информация.
 

Comments are closed.